Monday, November 22, 2021

Dubtes que m'han demanat

 Hello Families!

No dubteu en escriure'm a l'agenda per a qualsevol problema que tingueu referent a les classes d'English o sobre els deures. 

Alguna vegada els don al nins i nines els llibres per a què el cap de setmana els tenguin a casa i puguin repassar el que estam fent a classe. Si no apuntam res a l'agenda simplement es tracta de què mirin amb vosaltres i els faceu preguntes sobre les pàgines que ja estan fetes. Normalment no han d'escriure i no han d'avançar pàgines a casa perquè després quan ho feim a classe ja ho tenen fet i no poden fer el mateix que els altres. Alguna vegada sí que anotam a l'agenda sí han de fer/acabar alguna pàgina del llibre o fotocòpia que els don.


A primer ara hem començat la unitat 2 en què estudiam les parts del cos i ara farem un repàs dels colors i els resultats de mesclar colors.

 

A segon estudiam ara les parts de la casa (rooms= habitacions) i diferenciar HOUSE- casa i FLAT- pis. També respondre preguntes com Where's Sarah? She's in the house o She's un the bedroom.

A primer encara no fa falta que aprenguin a escriure tot, però sí que poden reconèixer les paraules i si estan preparats per a escriure ho poden començar a fer.

A segon sí que ja han de saber escriure el vocabulary bàsic de cada tema i començar a fer algunes frases molt senzilles.


Als dos cursos sempre repassam algunes expressions bàsiques com la data en anglès i dir quin temps fa.

Gràcies per la vostra col.col·laboració i paciència!

Teacher Aina

No comments:

Post a Comment