Friday, November 5, 2021

 Hello students and families of 2nd Primary!

Per si no queda clara la utilitat del blog vos explic quatre cosetes. Podeu demanar-me el que necessiteu saber als comentaris.

Aquest blog vol esser una ajuda i un complement de les classes i dels llibres que usam. Els vídeos són un mitjà per practicar el LISTENING (comprensió oral). A vegades són coses que hem fet a classe (dies, mesos, el temps) i altres són complementaris per a què augmentin el vocabulari i simplement per a què passin gust de veure'ls i s'acostumin a sentir coses en anglès. 

Per exemple els vídeos de I can / I can't practiquen  aquesta estructura que hem estudiat a classe però amb més paraules i diferents de les que surten al llibre.

Les feines que han de fer  les duen apuntades a l'agenda i alguna pot ser que la vos escrigui aquí també però no sempre. El que cal fer és el que diu a l'agenda.

A vegades duen el Classbook  a casa i hi ha apuntades pàgines que ja les hem fetes a classe i s'han d'estudiar/repassar. Si alguna no la tenen feta perquè han faltat o no els ha donat temps l'han de fer. Si hi ha un examen ho especificam: exam i la unitat sobre la qual és l'examen. A vegades també posam les pàgines més importants que s'han de saber.

També tenen un altre llibret petit que li deim BOOKLET i se l'enduen de tant en quant per fer una o dues pàgines. 

No convé que avancin pàgines perquè llavors quan l'hem de fer a l'aula ja la tene feta i no poden fer el mateix que els altres.

Gràcies per la vostra paciència i col·laboració!

Teacher Aina



No comments:

Post a Comment