Sunday, January 19, 2014

The Kite song

The homework for the students of 1st Prinmary this weekend is to learn the song in unit 2: the kite song. In this song we have some colours to learn and three expressions. Some parents have asked for the book but to learn the songs what you need is the CD songs (nº 9) that you should have at home. You can also use de Big Surprise! webpage Listen and repeat is the way to learn the songs. 

Els deures per als estudiants de 1r Primària aquest cap de setmana són aprendre la cançó de la unitat 2: la cançó de l'estel. En aquesta cançó tenim alguns colors que aprendre i tres expressions. Alguns pares/mares han demanat el llibre però per aprendre les cançons el que necessitau és el CD de cançons que hauríeu de tenir a casa. També podeu emprar la pàgina web de Big Surprise! Escoltar i repetir és la manera d'aprendre les cançons.

Here you are the lyrics./ Aquí teniu la lletra.

I've got a new kite
It's pink and blue.
It's green, red and yellow.
And purple too.
Fly, kite!
Fly up in the sky.
Fly, kite!
Fly up in the sky.
[Repeat]


                                                                                                                              

2 comments:

  1. A Aynara le gusta el pájaro de colores.

    ReplyDelete
  2. En realidad es una cometa, la de la canción que está al lado "I've got a new kite" y va diciendo los colores. ¡Gracias! Me ha gustado ver el comentario, que lo acabo de ver ahora mismo casi de casualidad.

    ReplyDelete