Wednesday, November 25, 2020

More liveworksheets: animals in danger

 Hello boys and girls! 

After you study for the exam of unit 1, you can check if you have learnt it by doing the worksheets I have put in your notebook English 3rd in LIVEWORKSHEETS.

Hola nins i nines!

Després d'estudiar per a l'examen de la unnitat 1, podeu comprovar si ho heu après fent les fitxes que he posat al vostre quadern English 3rd al LIVEWORKSHEETS.


4 comments:

  1. Aina a la pàgina 5 no hi ha àudio a l'activitat 4; a l'activitat 1 ho he posat com ho havia estudiat del llibre (a tiger, a dolphin...) i m'ho ha corregit com a incorrecte.
    La pàgina 6 no la he poguda fer perquè no funciona l'àudio.

    ReplyDelete
  2. 1r. Aquí si només poses Laia sense llinatge ni el grup no puc saber qui ets, perquè temc més d'una Laia.
    2n. La fitxa dels animals amb la "a" si l'animal està en singular està bé , només que qui va fer la fitxa va posar com a correcte només escrivint el nom de l'animal. Exple: tiger, no a tiger però estan bé les dues.
    3r. La fitxa 6, excepte posar els números que és un listening que NO funciona, la resta es pot fer tot perquè no cal escoltar resmés per fer-la.

    ReplyDelete
  3. Som na Laia Amat de 3r B, ara he canviat el nom al perfil per a què surti al meu llinatge i el curs. Gràcies Aina! Thanks you!

    ReplyDelete
  4. Som Ana Sunyer I també ens passa el mateix... No hi ha audio... Hem provat diferents navegadors però no ha funcionat. Thanks!

    ReplyDelete